Прочитај ми чланак

ПОБЕДА ДВЕРИ И ПОРОДИЦЕ: У Алибунару укинуто сексуално образовање

0

Dveri-pokret-za-zivot-srbije

Наставничко веће Средње економско-трговинске школе „Доситеј Обрадовић“ из Алибунара једногласно је одлучило да укине предмет Здравствено васпитање о репродуктивном здрављу у тој школи. На основу писма које је упутио Покрет Двери, наставници су закључили да тзв. уџбеник промовише хомосексуализам, саопштило је Повереништво Двери у Новом Саду. 

Покрет Двери честита просветним радницима на изузетној храбрости и спремности да се одупру тиранији покрајинске власти и апелује на наставничка већа осталих девет школа са територије северне Србије , у којима се предаје овај „предмет“, да и они одбију да промовишу хомосексуализам.

Позивамо Александра Вучића да призна српској јавности да је међу условима за почетак преговора за придруживање Европској унији увођење идеологије хомосексуализма и одржавање педербала у Београду! То је као услов отворено навео Вучићев пријатељ, шеф холандске дипломатије, Франс Тимерман. Он је, у „твиту“ од 22. октобра, открио да му је лично Вучић обећао да ће омогућити педербал на пролеће 2014.

Подсећамо јавност Србије да су исфрустрирани геј лобисти, после отказивања овогодишње „геј параде“ искалили свој гнев на капији Вазнесењске цркве у центру Београда, а пре неки дан је на зидовима порте освануо брижљиво припреман графит који се подсмева Јеванђељу, Господу Исусу Христу и вређа већниски верни народ!

Ако дозволимо да се Вучић на пролеће још пита о нашим животима и нашим породицама и одржи обећање које је дао холандском пријатељу, не чекају нас само графити већ и аргентински сценарио.  У Сан Хуану је недавно 7000 хомосексуалаца напало катедралу коју је бранило 1500 хришћана. Верници су направили живи зид да би спречили скрнављење катедрале, док су их хомосексуалци пљували, прскали спрејевима по лицу, умотавали их доњим вешом и цртали им крстове по челу и лицу.   

То је право лице содомије која се крије иза Вучићеве приче о европским вредностима. Да ли ћемо му дозволити да нам промени свест и да ли ћемо наше породице и цркве, општине, градове и целу земљу  препустити заговорницима идеологије хомосексуализма?

 Информативна служба Покрета Двери