Прочитај ми чланак

Паровић: Вучић се договорио, Србија даје оружје Украјини и Путина судски гони

0

Вучић позива да се суди Путину као што је некада судио Клинтону и Шредеру!

Сви се сећамо горљивих говора у којима је својеверемено Алексанар Вучић позивао на хапшење и суђење Билу Клинтону и Герхарду Шредеру. Након ове епизоде променио је ћурак и постао велики пријатељ са Шредером којег је чак довео да говори на скупу СНС-а на дан почетка НАТО агресије, док је породици Клинтон дао вишемилионске донације јер је „много паметан“ како се сам похвалио након што се јавно грлио са бившим америчким председником.

Са Путином је пак ситуација нешто другачија. Наиме, од њега је прво примио орден да би јуче у Тирани потписао декларацију која у тачки 9 позива на хапшење руског председника. Дакле, ове са Запада је прво јавно нападао и судио им па је онда почео да их грли, док је ове са Истока прво грлио и хвалио, а сада позива на њихово хапшење.
Морам признати да заиста нико на свету нема председника који је успео да направи толико велики круг и такве политичке заокрете.

Нажалост, исто тако мора се признати да нигде нема ни таквог народа који ћути и трпи чиме постаје саучесник у свињаријама.

Више о овоме погледајте и послушајте у нашем видео прилогу.

Др инж. Мирослав Паровић, Народни слободарски покрет