Прочитај ми чланак

Палма: Невакцинисанима забранити улазак у кафиће и ресторане, сви да се вакцинишу

0

- Вакцинација је приоритет свих приоритета, рекао је у уторак 07. септембра, у Скупштини Србије, председник Јединствене Србије, Драган Марковић Палма.

А затим још додао:

– Држава Србија је пре свих, па чак и пре најмоћније европске силе Немачке обезбедила за своје грађане четири врсте вакцина, али ми данас имамо тек 50 и нешто одсто вакцинисаних.

И то је тема свих тема и приоритет свих приоритета. Само вакцинацијом можемо да заштитимо здравље наших људи, наше породице, привреду и произвођаче и потрошаче. Свако од нас сваког дана и где год да се нађе мора да каже „вакцинација, вакцинација и вакцинација“.

– И то што ће да кажу они издајници Драган Ђилас, Вук Јеремић и Ђиласова радница Мариника Тепић и њихових 20 до 30 људи, баш нас брига за то. Живот нема цену. Шта вреди што је држава набавила вакцине, направила клиничке центре, адаптирала болнице, домове здравља и обезбедила све као мало која држава на свету, ако један број грађана неће да се вакцинише.

И сви ми, нас 250 посланика, када нису седнице парламента, петком, суботом и недељом треба да идемо по целој Србији са само једном поруком „вакцинишите се људи“ и да замолимо оне који нису вакцинисани да се вакцинишу.

Ми смо народни посланици. Само име нам говори шта треба да радимо и да се бавимо свим животним темама. Сви народни посланици морају да буду вакцинисани. Ја се залажем и да у угоститељске објекте могу да уђу само вакцинисани и нека се љуте они што слушају – закључио је Марковић.