Прочитај ми чланак

Одлажу Скупштину: СНС не може да напуни Арену!

0

Скупштина Српске напредне странке ће се одржати 27. новембра уместо већ најављеног 13. новембра, сазнаје Директно.рс. Разлог за померање Скупштине је тај што су напредњаци у проблему, па је за долазак у Арену заинтересована само трећина чланова.

Желели су напредњаци да Вучића у дворани поздрави 20.000 људи, као и да се неколико хиљада нађе испред дворане који би на видео биму пратили оно што се дешава у хали, као и до сада на сличним скуповима СНС. Међутим, то није било могуће. Јер, СНС је имала проблем да испуни задату квоту, па им се за долазак у Београд јавила само трећина људи из бројних градова.

Тако је, примера ради, у Зрењанину од потребних 1.500 само 400 људи заинтересовано да дође у Беогад, у Крушевцу је тек мало боља ситуација, па је од 1.500, колико гласи квота, 600 њих изразило жељу да поздрави Вучића.

Напредњаци имају проблем у Врњачкој Бањи, али и готово свим градовима, будући да је њихов позив доживео фијаско.

Због тога ће, како сазнајемо, Скупштина СНС бити одложена за 14 дана, па ће се одржати крајем месеца како би градски одбори Српске напредне странке купили још времена и испунили потребну квоту.

СНС је навела да је скупштина одложена и да ће се одржати 27. новембра због, како је наведено, епидемиолошке ситуације. Такво образложење је лицемерно, будући да су напредњаци, када је корона дивљала, организовали скупове у дворанама, на трговима, испред фабрика, где су људи били збијени, а нису ни поштоване епидемиолошке мере.