Прочитај ми чланак

ОДЈЕЦИ ПРОТЕСТА ПРОТИВ НАТО: Космет се брани у Београду због домаћих издајника

0

„Медији су нам затворени. Испред председништва Србије смо запалили заставе НАТО, ЕУ и Српске напредне странке, а то готово ни један медиј није пренео. Хоће да нас угасе ћутањем, али им неће успети.”

„Медији су нам затворени. Испред председништва Србије смо запалили заставе НАТО, ЕУ и Српске напредне странке, а то готово ни један медиј није пренео. Хоће да нас угасе ћутањем, али им неће успети.”

Ово за „Србин инфо“ поручује Дамњан Кнежевић, један од организатора протеста „НАТО дахије марш из Србије“, али и претходних демонстрација у Београду – на годишњицу проглашења лажне албанске државе и годишњицу мартовског погрома Срба на Космету.

На питање зашто нико из власти или патриотске опозиције није организовао ове скупове у знак сећања на српске жртве, Кнежевић за наш портал одговара:

– Не знам зашто их нико није организовао или подржао. Ако неко планира овакве скупове, ја их молим да пожуре, јер времена има веома мало. У сваком случају ћемо подржати сваку сличну иницијативу. С друге стране, не знам ни које још то јаке патриотске организације у Србији постоје. Већина се рецимо 17. фебруара бавила београдским изборима, који је била унапред изгубљена битка. Домаћи политичари, на челу са Александром Вучићем су под великим притиском Запада и постоји реална опасност да ће Албанцима дати чланство у Уједињеним нацијама, као што је Вучић попустио када су га притисли да потпише бриселски споразум – објашњава Кнежевић.

Кнежевић поручује да је српски народ дошао у ситуацију да Косово и Метохију мора да брани у Београду због домаћих издајника. Шта је још Кнежевић изјавио за „Србин инфо“ погледајте у видео прилогу.

У протесту, одржаном у суботу увече испред Скупштине Србије у Београду, учествовао је и Милорад Ђошић, пуковник српске авијације у пензији, који је позвао војна лица да у наредном периоду изађу у јавност и покажу свој став по питању останка Косова у саставу Србије.

– Али да изађу у генерали и виши чинови, да заједно станемо у строј и пошаљемо јасну поруку – поручио је Ђошић.

Ђошић се у изјави за наш портал присетио и борби против НАТО агресора, а под командом Небојше Павковића. Више о томе у видео прилогу.

 

Одбране земље од НАТО убица присетили су се и Дејан Павловић, (представник Војног синдиката Србије) и Јован Тамбурића, (председника Удружења синдиката пензионсаних војних лица Србије), откривајући како се Запад, преко политичких послушника у Србији, свети војницима који су бранили своју земљу.

Више о томе у следећим видео прилогу изнад (Дејан Павловић) и доле (Јован Тамбурић):