Прочитај ми чланак

ОБРАДОВИЋ: Вучић најгори преговарач, дао све а неће добити ни ЗСО

0

Председник покрета Двери Бошко Обрадовић оценио је данас да је изјава косовског председника Хашима Тачија да неће дозволити формирање Заједнице српских општина (ЗСО), „још један доказ лоше политике сталног попуштања коју води власт Александра Вучића“.

Обрадовић је у писаној изјави оценио да је Вучић „најгори преговарач у историји Србије“ јер је како је навео, „све дао да би добио ЗСО а после шест година неће ни то добити“.

Лидер Двери је навео и да би, под условом да Тачијева изјава „није само још један чин лоше режиране представе измедју њега и Вучића“, најлогичније било да власт у Србији после те изјаве „поништи антиуставне Бриселске споразуме“.

„Преговори о Косову и Метохији треба да се воде у Савету безбедности УН јер ЕУ не врши адекватан притисак на Приштину чак ни у погледу испуњавања споразума који је потписан њиховим посредством. Зато преговоре у Бриселу треба прекинути као неуспешне и вратити тему Косова и Метохије тамо где јој је место, у СБ УН и истовремено тражити повратак до 1.000 припадника српског државног особља на Косово и Метохију, по Резолуцији 1244“, навео је Обрадовић а пренеле Двери.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!