Прочитај ми чланак

Нова Вучићева издаја Космета у сред кампање: Електросевер поклонио тзв. „Косову“!

0

Ни изборна кампања није препрека Александру Вучићу да учини нову издају на Косову и Метохији. Цинично, бесрамно и покварено, квислинг је јуче рекао да је задовољан што су косовска компанија за дистрибуцију електричне енергије (КЕДС) и Електросевер потписали уговор.

„Задовољан сам што су КЕДС и Електросевер потписали уговор, јер тиме избегавамо могућност да народ на северу КиМ остаје без струје, а уговором се не прејудицира питање имовине“, рекао је Вучић.

Наравно, истину је сакрио од народа, а издају замаскирао причом о томе како је „ето, постигао успех, јер косметски Срби неће остати без струје“. И неће, јер ће појединачно потписивати уговоре са новим власником електроенергетског система – „дражвом Косово“.

После прихватања регистарских ознака за возила, Срби на КиМ ће тако морати и струју да плаћају Приштини, а ново Вучићево одрицање од државе Србије на Космету прокоментарисао је Драган Добрашиновић, члан председништва Двери.

– Потписивање уговора између до јуче српског Електросевера и КЕДС-а не значи само да ће Срби од сада струју плаћати фирми у власништву „Косова“, већ и да је Електросевер фактички постао део такозваног косовског енергетског система. Дакле, није случајно што је Александар Вучић задовољан због овога – појаснио је Добрашиновић.