Прочитај ми чланак

Нотари их спречили: Др Несторовић, др Рачић и др Шеварлић не иду на изборе

0

Проф др Бранимир Несторовић, проф др Миладин Шеварлић и проф др Алек Рачић ипак неће учествовати на предстојећим изборима, а шта је разлог прочитајте у саопштењу, које преносимо у целости:

Поштовани грађани,

У најбољој намери, а ради духовног и биолошког очувања српског народа, као стручно афирмисана лица прикључили смо се текућим предизборним активностима.

Захваљујемо свима широм Србије који су нам дали подршку и видели снагу и људе који могу да покрену промене за добробит свих грађана, посебно социјално угрожених, економски развлашћених и осиромашених, као и онима који су прешли и по неколико стотина километара да би пронашли место на коме могу оверити свој потпис подршке. Захваљујемо и “штедишама“ које су у условима енергетске кризе искључивали струју на местима где је требало да оверавамо потписе подршке.

Захваљујемо се и свим нотарима и оверивачима који су ударнички радили и нису гледали на радно време, онима који су изразили спремност да нам пруже своје услуге после избора, као и онима који су нас на време обавештавали да су се изненада и колективно разбољевали и тако спречили да преносе заразу потенцијалним потписницима подршке. Посебну ‘’захвалност’’ исказујемо онима који су неистинито обавештавали нотаре и овериваче, у наше име, да више нису потребни и да је сав посао успешно окончан, те сте Ви, поштовани грађани, због тога наилазили на затворена врата.

Са поштовањем и захвалношћу свима који су веровали и даље верују у нас!

Проф.др Бранимир Несторовић,Проф.др Миладин Шеварлић и Проф.др Алек Рачић