Прочитај ми чланак

НОГО (ДВЕРИ): Горан Весић је од 1996 „алфа и омега” у Београду

0

Коалиција Доста је било (ДЈБ) и Двери званично је јуче почела кампању за београдске изборе са Савског пристаништа.

Кандидат са листе ДЈБ и Двери Срђан Ного је казао том приликом да сваки посетилац Београда као највећу знаменитост зна за место где се они данас налазе, а то је ушће реке Саве у Дунав, подно Калемегдана.

Ного се додао да је кандидат листе Српске напредне стране Горан Весић, који је и актуелни градски менаџер, први пут на власт у граду Београду дошао 1996. године и да је он 22 године после тога и даље „алфа и омега“ у граду Београду.

„За 22 године мање више сви политичари и све политичке странке које данас имамо у понуди смењивале су се на власти како на републичком нивоу тако и у граду Београду и мало тога су урадили, и углавном лоше“, оценио је Ного и додао да је коалиција ДЈБ и Двери, новост на политичкој сцени.

„Једино ми нисмо били на власти и ми можемо да кандидујемо обећање да коначно долази одговорност у српску политику. Јер за 22 године свега је било само не одговорности“, истакао је Ного.

Он је казао да ће градјани на дан избора, 4. марта имати могућност да уколико су задовољни гласају за досадашње политичке опције које су владале Београдом и Србијом, али да ће већина незадовољних имати и своју политичку опцију, а то је „Да ови оду, а да се они не врате“.