Прочитај ми чланак

Муамер Зукорлић отрован? Огласила се породица (ВИДЕО)

0

На конференцији за штампу породице Зукорлић откривене су нове информације о узроку смрти академика муфтије Муамера Зукорлића.

Син Муамера Зукорлића и председник Странке правде и помирења Усаме Зукорлић на ванредној конференцији за медије је рекао да су лабораторије из иностранства навеле да Муамер Зукорлић није преминуо природном смрћу и да постоји могућност да је отрован тешким металима.

„Поштована јавности, прошло је пет месеци и четири дана од смрти Муамера Зукорлића. Мене је смрт задесила и Турској где сам похађао школу… Моја породица и ја се нисмо помирили са чињеницом да је умро великан нашег времена, а да институције нису утврдиле званично узрок смрти. У хаосу који нас је задесио тог дана, мало је људи који су остали при себи. Они који су били, још тог дана су узели узорак. Требао нам је дужи период да пронађемо адекватне лаборатије где смо послали узорке. Добили смо резултате. Прва лабораторија је саопштила да постоји велика вероватноћа је тестирана особа била отрована тешким металима, а друга да смрт није наступила природно“, казао је Усаме Зукорлић.