Прочитај ми чланак

МЛАДЕН ПРЕД СКУП ПОДРШКЕ СРПСКОЈ ЗА СРБИН.ИНФО: Вучић, због Путина, против Додика

0

Данас, у суботу, 24. септембра, у 17 часова, на Тргу Републике у Београду, покрет „Образ“ и Српски народни покрет „Наши“ организују родољубиви скуп подршке референдуму у Републици Српској, под називом „Србија за Српску. Тим поводом, редакција Србин.инфо је узела кратку изјаву од Младена Обрадовића, лидера Образа, пошто су неке прозападне НВО тражиле да се забрани ово патриотско окупљање, а водећи другосрбијански дневни лист„Блиц” објавио да је у Москви, цитирамо, „Путин поручио Додику да "повуче ручну"”.

mladen-obraz-patriotski-miting-2

– Што се тиче прозападне Иницијативе младих за људска права, Образ и СНП Наши, као добри српски домаћини, позивају и њих да дођу на наш патриотски скуп „Србија за Српску”, да виде како осећају и размишљају Срби, па ако хоће нека у вези референдума у Српској изнесу и своје мишљење пред окупљеном народом, каже Младен Обрадовић за Србин инфо и додаје:

– А што се тиче Блица мислим да је овај дневни лист по налогу врха власти, односно српског премијера, објавио да Путин није подржао референдум Српској,  пошто Вучић није могао да сакрије чињеницу да је руски председник Путин примио председника Српске, Милорада Додика, и подржао референдум у Српској.

Зато, преко својих медија Вучић тежи да представи како ипак није Москва директно подржала Србе у Српској, да руску подршку референдуму замагли, те да тако створи о свему овоме лажну слику у народу, да би прикрио своју срамоту. Вучићева срамота је та што није није уз нашу српску браћу западно од Дрине и њихов оправдани референдум, за разлику од Владимира Путина, већ се приклонио ставу Запада који је тежи да Српску укине, а Србе у Српској стави под директном контролом власти у Сарајеву. Другим речима, због Путина, Вучић, у прозападним медијима, агитује против Додика и Српске, закључио је за наш портал Младен Обрадовић.

Данас у Београду скуп подршке Републици Српској!

Покрет „Образ“ и Српски народни покрет „Наши“ позивају све родољубе на скуп подршке референдуму у Републици Српској, под називом „Србија за Српску“, у суботу, 24. септембра, у 17 часова, на Тргу Републике у Београду.

03-06-1На скупу ће говорити: проф. др Андреј Фајгељ, председник Српског народног покрета „Избор је наш“ из Републике Српске Дане Чанковић, председник „Покрета за Србију“ Владимир Кршљанин, председник Покрета „Образ“ Младен Обрадовић, председник Српског народног покрета „Наши“ Иван Ивановић и представник студената Милан Денчић.

Садашњи премијер и председник Србије одбили су да пруже подршку народу и руководству Републике Српске поводом одржавања референдума о Дану РС, за разлику од председника Русије Владимира Путина који је препознао важност садашњег тренутка за народ у Српској и подржао референдум. Зато позивамо све грађане Србије да заједнички кажемо НЕ Александру Вучићу и његовим западним менторима и да покажемо јединство са својим сународницима у Републици Српској.

Скуп „Србија за Српску“ представља јасан одговор режиму у Београду да се не слажемо са планском издајом српских националних интереса. Нека скуп „Србија за Српску“ буде почетак освешћења српског народа и недвосмислен позив на његово јединство.