Прочитај ми чланак

Министар се извинио Београђанки због непријатности

0

stefanovic

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић упутио је извињење Београђанки А. Р. због непријатности кроз коју је прошла током саобраћајне контроле.

А. Р. је искључена из саобраћаја, јер је на налепници писало да је регистрација њеног возила истекла, иако се после показало да је дошло до грешке током уношења података о возилу у систем.

Стефановић је рекао да је Одељење за контролу законитости Полицијске управе за Град Београд већ покренуло истрагу како би се утврдило да ли је било пропуста у раду полиције када је реч о непријатности А. Р. која је искључена из саобраћаја, јер је на налепници писало да је регистрација њеног возила истекла, саопштио је МУП.

„Према првим резултатима истраге, припадници саобраћајне полиције су поступили у складу са законом и одузели су таблице суграђанки А. Р. јер је на налепници писало да је регистрација истекла 10.08.2015. године. Међутим, очигледно је дошло до грешке приликом уношења података у систем и зато ће полиција детаљно испитати све околности овог случаја и уколико се утврди да је било пропуста у раду, биће предузете одговарајуће дисциплинске мере“, рекао је Стефановић.

Министар је нагласио да полиција мора да буде сервис свих грађана

 

B92