Прочитај ми чланак

МИЛО САМИЛОСНО: Кандидовао сам се да бих увео Србију у НАТО!

0

Колатерална добит новог председничког мандата Мила Ђукановића у Црној Гори јесте улазак Србије у НАТО

Мојковац, 4. 4. 2018. (С*ање ствари) – Председнички кандидат Демократске партије социјалиста Црне Горе Мило Ђукановић изјавио је да се највише кандидовао да би у Црној Гори сваки Црногорац имао европски стандард. „Услов да сваки етнички Црногорац има европска примања јесте да Срби никако не дођу на власт у Црној Гори“, рекао је овај бивши Србин, бивши председник и бивши премијер.

Колико је Милу Ђукановић битно да осујети Србе у Црној Гори, толико му на срцу лежи васколики напредак земље Србије и Срба који живе у њој, посебно његовог „најбољег ученика и омиљеног сарадника“ Александра Вучића! У том смислу, Мило је баш у Мојковцу открио да је „колатерална добит“ његовог новог председничког мандата у Црној Гори чињеница да ће тако највише помоћи да братска му Вучићева Србија уђе у НАТО. „Прво ће у НАТО Србија ући кроз персоналну унију Александра Вучића и мене, а онда ћемо полако, једног по једног држављанина Србије убачивати у најбољу, најљепшу и највисочију Алијансу на свијету“, самилосно је рекао Мило.

Упитан шта ће онда бити са Косовом, и посебно шта ће бити са Србима на Косову, председнички кандидат Мило је логично рекао да ако постоји колатерална добит онда мора да постоји и колатерална штета: „Срби на Косову су колатерална штета уласка Србије у НАТО. Али, нека се Срби на Косову и Метохији не брину – кад уведем Србију, увешћу и Косово у НАТО, са косовским Србима или без њих!!

(С*ање ствари)