Прочитај ми чланак

Милица одговарала на незгодна питања, па открила: Вућић у Паризу понизио Србију!

0

Милица Ђурђевић Стаменковски, председница Заветника, била је нови гост "спејс" емисије код утицајног српског твитераша Милоша Усковића (познатијег као Само Дејо), које преноси и медијска кућа "Србин инфо".

Ђурђевић је одговарала на незгодна питања слушалаца, објаснила ко је права опозиција, а ко сарадник режима Александра Вучића и западних амбасада, али и открила како је Србија поново понижена на обележавању Дана примирја у Паризу.

Она је оценила је да је истицање косовске заједно са заставом Србије на Париском мировном форуму који се одржава у Француској „додатно понижење за Србију“ на дан када се обележава Дан примирја у Првом светском рату.

„Тзв. застава лажне државе, настале на кршењу међународног права, уздигнута је заједно са заставом Србије која је у Првом светском рату изгубила трећину становништва. И то најбоље показује какав је однос ЕУ према Србији, али и према историји читаве Европе. Такође, показује због чега режим Александра Вучића и Ане Брнабић мора да падне“, рекла је Ђурђевић Стаменковски, а више о овоме послушајте у видео прилогу.

Редакција „Србин инфо“ ће током наредних недеља преносити „спејс“ интервјуе најутицајнијих српских политичара под водитељском палицом Усковића.