Прочитај ми чланак

Милачић: Само криминалци имају разлога за бригу

0

"Изградња здравог, стабилног и просперитетног друштва је императив нове парламентарне већине", истакао је Милачић

Нова власт уложиће све своје капацитете да једном заувијек ставимо тачку на ову атмосферу прогона неистомишљеника, из којих год редова они долазили, поручио је Марко Милачић из коалиције „За будућност Црне Горе“ и предсједник Праве Црне Горе.

Милачић је са својим тимом посјетио породицу једног од повријеђених у ноћи 30. августа, када је у Никшићу аутомобил улетио у групу људи. Због догађаја је ухапшен возач аутомобила, Никшићанин Влатко Минић, због основане сумње да је починио тешко кривично дјело против опште сигурности.

„Изградња здравог, стабилног и просперитетног друштва је императив нове парламентарне већине. Нико више нема разлога за бригу, осим криминалци“, поручио је Милачић, како је саопштено из коалиције „За будућност Црне Горе“.

Милачић је поручио породици повријеђеног да ће захтијевати најстрожу могућу казну за починиоца овог кривичног дјела, уз наду, како је истакао, да ће то бити „последњи примјер последица сумануте тродеценијске политике подјела.“

Након догађаја у Никшићу формиран је и предмет против НН лица због тешких повреда које су након инцидента са аутомобилом нанијете Минићу, којег је, како је из тужилаштва речено новинарима, напало више људи.