Прочитај ми чланак

МЕРКЕЛОВА: Пред Вучићем су важни задаци нормализације односа са Косовом

0

Премијер Србије Александар Вучић примио је поводом именовања, честитку од немачке канцеларке Ангеле Меркел, која је потврдила будућу подршку немачке владе Србији и навела да су пред Вучићем важни задаци - наставак реформи, помирење у региону и нормализација односа са Косовом.

angela merkel podmukli osmeh 6

БЕОГРАД – Премијер Србије Александар Вучић примио је поводом именовања, честитку од немачке канцеларке Ангеле Меркел, која је потврдила будућу подршку немачке владе Србији и навела да су пред Вучићем важни задаци – наставак реформи, помирење у региону и нормализација односа са Косовом.

„Савезна влада ће и убудуће снажно помагати вашу земљу и наставити да вас подржава на европском путу“, наводи се у поруци Меркелове.

Она је додала да се обрадовала њиховом сусрету на маргинама Конференције о Западном Балкану 4. јула у Паризу и додала да ће веома радо наставити блиску сарадњу са њим.

„Желим вам свако добро, много среће и успеха у решавању задатака који су пред вама“, наводи се у честитки канцеларке Меркел, саопштила је Канцеларија Владе Србије за сарадњу с медијима.