Прочитај ми чланак

Маске су пале: Ненародна и нелегитимна власт у Србији!

0

Само неколико месеци је било потребно новој „патриотској“ влади Србије да скине све маске и покаже своје право „европско“ лице. Јер, после данашњих изјава премијера Србије и првог потпредседника Владе поводом ослобађајуће пресуде Рамушу Харадинају, српска власт је изгубила сваки легитимитет да убудуће води овај народ и државу.

Ивица Дачић и Александар Вучић поручили су да без обзира на све, Србија наставља са испуњавањем понижавајућих услова на путу ка Европској унији, не одустаје од преговора са убицама Срба Хашимом Тачијем (а сада и Харадинајем), док Томислав Николић даје благослов да српске фирме граде граничне прелазе у сред Србије – на административној линији са Косовом и Метохијом. Сваки искрени патриота би волео да се ова владајућа гарнитура разликује од претходне, али чињенице нажалост говоре другачије.

Дилеме више нема, ова ненародна власт је сва обећања својих гласача бацила у воду и више нема право да настави са политиком Европа нема алтернативу. Гласачи ових партија сигурно нису на мајским изборима заокружили издају земље и њено даље урушавање са насилним гурањем Срба у „четврти рајх“ Европске уније.

И зато је Србији што пре неопходан референдум о Косову и Метохији и уласку у Европску унију! Ако су српски властодршци толико сигурни у своју исправност, нека питају народ шта мисли о додворавању онима који су нас бомбардовали и који ослобађају српске убице. Нека се већ једном стави тачка на промашену 12-годишњу политику, како више ни једна влада не би имала алиби за даље инсистирање на европском путу.

Наравно, наследници Бориса Тадића то неће урадити својевољно, али би их на то могао да натера народ и патриотски блок странака и покрета, који би морао колико данас да се уједини око приоритетног циља – заустављању националног и економског пропадања Србије на лажном европском путу.

Алексеј Димитријевић