Прочитај ми чланак

МАРИНИКА открила ко производи витамине за пензионере; Частио Вучића за Нову годину

0

Александар Вучић ће о трошку грађана Србије да сваком пензионеру пошаље комплет витамина, а осим сиромашних пензионера који су се обрадовали јер не могу од пензије да приуште и суплементе и храну, још више се обрадовао произвођач због огромне наруџбине. Председник Србије је прећутао колико ће народ Србије да плати витамине из буџета произвођачу и зашто је баш њега одабрао, а Мариника Тепић је у објави на Твитеру разјаснила ситуацију.

„Ко да поклон Вучићу, он му узврати милионима. Золтан Тамаш је прво „частио“ Вучића за Нову годину! А сада Вучић „поклања“ пензионерима витамине „Goodwill Pharme“, коју заступа Золтан Тамаш“, открила је потпредседница Странке слободе и правде, Мариника Тепић.

– Ма, немогуће да је исти. И да нема бар неког пријатеља и брата који се на нама не богати – прокоментарисала је Мариника Тепић.

Она је приложила и извод из Агенције за привредне регистре којим се потврђује да је Тамаш законски заступник „Goodwill Pharme“ у својству директора.

Izvod iz Agencije za privredne registre FOTO: Printscreen 
Да се Вучић и Тамаш познају, доказује и објава на Вучичевом Инстаграм налогу „будућностсрбије“, у којој се Вучић захвалио Золтану на новогодишњем поклону.
 

– Диван поклон од доброг познаника из Суботице, Золтана Тамаша. Још само да ретро флашицу Кока-коле успем да заменим добром боцом вина и добио сам најоригиналнији поклон за Нову годину – написао је Вучић.

Подсетимо, Вучић је данас преузео улогу имунолога и фармацеута, те је у свом најновијем покушају кампање представио витамине и минерале које ће пензионери добити на поклон од државе.

– Драги пензионери, ово је први узорак кесе са садржајем онога што треба да добијете ко додатни поклон од ваше државе јер сте то зарадили, много тога изградили, све направили у нашој земљи што смо ми наследили – рекао је Вучић, театрално вадећи кутије минерала цинка, витамина Д3 и Ц витамина, из мале беле кесице са грбом Србије.