Прочитај ми чланак

Кнежевић – директно из Москве: Ево како ћемо одбранити Космет од Вучићеве издаје и Куртија!

0

- Нови притисак се десио на моју браћу из „Народних патрола” и мене, преко америчке мреже „Фејсбука”, где су нам иначе и обрисани налози. И то није случајно јер то урађено због системастских пријава од стране наше безбедносне службе, чији је интерес да избрише сваки траг Вучићеве издају у вези Косова и Метохији, из Русије, где се већ налази данима, српску јавност је обавестио Дамњан Кнежевић.

А затим је још и додао:

– Као и ви, добио сам информацију да је Александар Вулин одликован у Федералној служби безбедности (ФСБ) Русије. Због тога, где год сам могао говорио сам Русима ко је он човек – да је нарко дилер, да је лош за српско-руске односе и да све шта он прича лаж.

Кнежевић је још у својој изјави подвукао да Вулинова прича о Српском свету обично његово спиновање, те да је он тај појам украо од „Београдскод синдиката”, односно да у Вучићевом и Вулиновом такозваном Српском свету, нема места ни за Косово и Метохију, ни за за Србе са Космета.

– То можемо видети по последњим дешавањима у нашој српској покрајини, где су Шиптари почели да гасе последње темеље српске државности. Дошла нам је наплату издајничка политика Вучића и Вулина, потписивањем и насилном применом Бриселског и Вашингтонског споразума, још је истакао Кнежевић подсећајући српску јавност да су због борбе против такве издаје владајућег режима многи припадници „Народних патрола” робијали, а да се против неког од њих и данас воде монтирани политички процеси.

– Ми нећемо ћутати на ову издају и режим то добра зна. И баш због тога су покренуте нове кампање против нас. Ја им могу само рећи, да сам дао изјаве за многе руске медије и да сам тамо рекао које Александар Вулин; и да га је на високом месту у режиму поставио његов кум, Жељко Митровић, који не да штети српско-руским интересима већ шаље своје новинаре у украјинске ровове да извештавају против Русије, рекао је Дамњан, подвлачући да је о томе говори знајући да ће се због тога можда замерити некима у Русију, али да је њгова дужност била и увек ће бити, да говори против издајника, који издају КиМ, свету српску земљу.

– Видимо се ускоро у Србији, па ћемо видети шта нам је чинити; али дефинитивно да чутимо не можемо; те ћемо се зато срести на улицама, на новим протестима против издаје Косова и Метохије, јер неодговорна политика Вучића нас је довела до тога да српски народ на КиМ можемо сачувати само оружаном интервенцијом! Како радили, тако нам Бог помогао, закључио је на крају Кнежевић.