Прочитај ми чланак

КАКАВ СПИН: Вучић вози министре и Дробњака, баш кад је добио оптужницу (ВИДЕО)

0

Вест о подигнутој оптужници против в.д. директора Путеви Србије Зорана Дробњака још увек је врућа, а мајстори спина председник Србије Александар Вучић, министар Синиша Мали и дебитант Томислав Момировић, као да скрећу с теме. Показују како се супер забављају док их председник вози ка Шапцу, као и да независни суд ради свој посао - јер Дробњака терете за саобраћајни удес из 2017. када су две особе погинуле.

Наиме, министар финансија Синиша Мали објавио је снимак из аутомобила којим управља председник Србије Александар Вучић, а на задњем седишту се налазе Томислав Момировић и Зоран Дробњак. Дробњак (а ни Тома Мона) као да ништа није научио из оптужнице, па је одлучио да не везује појас!

FOTO: Instagram

Колики је то ризик, сведочи оптужница против Дробњак у којој се терети за угрожавање безбедности саобраћаја, због саобраћајне несреће новембра 2017. године на путу Уб – Лајковац у којој су две особе погинуле, а једна повређена.

– Идемо у доброј атмосфери, слушамо радио Каролину, мало певушимо и чекамо следећу наплатну рампу. Идемо. Живела Србија – каже министар Мали у видеу.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Siniša Mali, MBA, CFA, CAIA (@mali_sinisa)

У поменутој несрећи због које се терети главни човек Путева Србије, возач „мерцедеса“ скренуо је на трасу аутопута у изградњи, прошао поред бетонских препрека од којих је једна била померена и омогућавала пролаз десном страном асфалтиране саобраћајне траке, да би потом у месту Стубленица ударио у неосветљену бетонску баријеру након чега је слетео са аутопута у изградњи.

Изгледа да све док сте у Вучићевом друштву и док се возите у аутомобилу којим он командује, не постоји препрека на путу која ће вас угрозити.

Како ће саобраћајци реаговати на слику двојца са задњег седишта због невезивања појаса? Подсетимо, Мона је већ платио казну „због светала“, када га је полиција на месту ухватила.