Прочитај ми чланак

ЈЕРЕМИЋ: Ова власт је обећала да ће признати Косово СНС: Вук разбија Србију

0

Председнички кандидат Вук Јеремић рекао је у Сремској МИтровици да је актуелна власт обећала Западу да ће признати Косово.

Вук Јеремић је рекао да став о Косову није променио, а да јесте, тврди, био би први у избору генералног секретара УН.

Према његовим речима, актуелна власт је разградила институције у тој покрајини, издала косовске Србе и учинила да Косово буде члан међународних оргнаизације.

Јеремић тврди да је држава „почела да узима обрисе криминалне структуре“ и да „барони ове власти“ Андреј Вучић, Никола Петровић и Владимир Беба Поповић вуку Србију на дно.

Рекао је да проблем у Србији није само Вучић него и „локалне газде, Вулин, Стефановић…“.

Он је додао да се кандидовао да би то зауставио и да нема чега да се плаши, наводи се у саоштењу његовог тима.

Јеремић је рекао да је за данас било предвиђено да посети и Руму, али да је, како тврди, због притисака и претњи које су упућиване људима посета отказана.

Ђурић: Јеремић је кандидат за разбијање Србије

Београд — Потпредседник Главног одбора СНС Марко Ђурић саопштио је да је Вук Јеремић потврдио да је кандидат, не за председника Србије, већ кандидат за разбијање Србије.

„Сада је већ сасвим очигледно да је једини Јеремићев циљ да до 2. априла дестабилизује нашу државу како би она постала лак плен његовим послодавцима. Срби на Косову и Метохији га већ увелико називају Вуком Бранковићем и он чини све да тај надимак оправда“, истакао је Ђурић.

Ђурић је навео да наш народ на Косову и Метохији није заборавио Јеремићеву истакнуту улогу у режиму који је укинуо Приштински корпус, нити његов срамотни и погубни гаф пред Међународним судом правде поводом једнострано проглашене независности Косова, нити по српску државу и народ штетне договоре које су он и његове колеге из Министарства спољних послова постизали са Приштином.

„Александар Вучић и Српска напредна странка остају снага која уједињује грађане и снажи нашу државу и њен суверенитет, а Јеремић и његове колеге, кандидати за разбијање Србије, остаће после 2. априла само тамна мрља у политичкој историји наше земље“, поручио је Ђурић, саопштила је служба за информисање СНС.