Прочитај ми чланак

„Изнајмљујем бабу и деду за митинг СНС“

0

Ништа не може да нас изненади након што је преминули народни певач преко Инстаграма позвао људе да дођу на данашњи скуп СНС. Међутим ову новонасталу сумануту ситуацију људи користе и да се забаве.

На друштвеним мрежама се појавио „оглас“ на ком човек изнајмљује бабу и деду за митинг Српске Напредне Странке. Иако је у питању шала и оглас је наравно убрзо избрисан са сајта Купујем Продајем, скриншот је ипак заживео на друштвеним мрежама.

FOTO: Printscreen

– Изнајмљујем бабу и деду за митинг 26. маја, цена 50 евра. Фул пакет 120 еура и он обухвата: Ношење заставе 20е, Скандирање 10е, Аплаудирање 10е (ради на команду), Изазивање мањих инцидената и прављње жртве од себе 30е – стајало је у огласу.

FOTO: Printscreen

Као што видите, за релативно малу своту новца, добијате пуну услугу, због чега су се усијале мреже у овим предпротестним данима, а људе занимају детаљи онога шта добијају.

„Колико су прешли“; „Да ли носе своје сендвиче од куће“; „Ја бих рекао да ће они доћи и без изнајмљивања“; „Скуп си, ја сам моје рентирао за 40е без додатне опреме“; „Ако хоћу само бабу јел може неки попуст“ само су неки од духовитих коментара.