Прочитај ми чланак

Истина је, у Србији се десио Мајдан, познато је и ко је српски Зеленски

0

Србија је у ситуацији да Александар Вучић подмићује амбасадоре најутицајнијих земаља на свету, високе званичнике ЕУ, Запада и Истока, а чак је на платни списак (још док је био десна рука председнику САД Доналду Трампу) доспео и Ричард Гренел.

Наравно, Вучић не подмићује (народним парама) да би лобирао за некакав просперитет Србије и за српско питање, већ искључиво за лични опстанак на власти и настављање пљачке и терора над грађанима Србије.

У таквој ситуацији, из Србије се у светске центре моћи шаљу лажни извештаји, па српски диктатор има одрешене руке да шири спин о некаквом Мајдану на улицама Београда.

Додуше, истина је, Мајдан се десио у Србији. Али, не ових дана. већ 2012. године, тачније у 17 часова на изборни дан председничких избора, када је Ангела Меркел пре завршетка гласања честитала Томиславу Николићу победу у другом кругу. Да се Мајдан већ тада догодио у Србији управо је објаснио Немања Шаровић, лидер покрета Љубав, вера, нада.

– Мајдан се у Србији одиграо 2012. године, кад су на власт дошли лажни националисти. Вучић је претеча Зеленског!

По доласку на власт, као код Зеленског, уследио политички заокрет и наставак политике ЕУ нема алтернативу! Уместо поништавања претходних (Тадић, Борко Стефановић) споразума, закључио је неупоредиво горе, Бриселски, Вашингтонски и Охридски споразум.

По српске националне интересе АВ је погубан не мање него Зеленски по украјинске! – објаснио је Шаровић.

И заиста, НАТО пакт има канцеларију у Генералштабу Војске Србије, а српски Зеленски је за 10 година потпуно расточио државу Србију и српски народ на Косову и Метохији и формирао своје нацистичке СНС фаланге као што постоје у Украјини.

Нико боље не спроводи агенду глобалиста у Србији од српског Зеленског – ковид диктатуру, отварање БИО кампуса и биолабораторија Клауса Шваба и Била Гејтса, нико се чешће не састаје са породицом Сорош од Вучића, нико се понизније није поклонио агенди о „геноциду у Сребреници“, нико активније не учествује у мигрантској инвазији на Србију и целу Европу, нико се толико не задужује… Ни оригинал Зеленски не би умео боље.

И како је низ воду пустио Србе на Космету, тако ће ускоро жртвовати и Србе у Републици Српској и то исте оне који су довожени аутобусима да гласају за „свог зему“. Отрежњење ће бити болно. И по њих, и по цео српски народ.

Једина шанса је уједињење народа и спознаја да нам нико са стране неће донети слободу, већ да се за њу морамо сами и неподељени изборити.