Прочитај ми чланак

Грујичић: На основу прелиминарних резултата победио сам у Сребреници

0

Младен Грујичић, кандидат СНСД за начелника Сребренице сматра да је победник овогодишњих избора, основу прелиминираних резултата које имају.

mladen-grujicic
 
На 15 обрађених бирачких места гласао је 6551 гласач. На 15 бирачких места до 20 сати за мене је гласало 3.534, а за Ћамила Дураковића 660 особа – рекао је Груијичић за Н1.

Очекују се резутати из села Скелани, а доћи ће и резултати из ФБиХ.

– Тензије се већ осећају у ваздуху. Наши посматрачи су уочили неправилности на које су желели указати, али затим су били изложени притисцима – рекао је Грујичић.

Он сматра да ће ово бити позитивна прекретница у животу свих грађана Сребренице.

– Досадашњи начин је водио Сребреницу у прошлост и дубиозу и нико није видео перспективу. Сви су је напуштали и нико се није враћао. Желим да економски ојачамо Сребреницу, а корист ће имати сви грађани ове општине – нагласио је он.

Напомиње да ће се, уколико он буде изабран за начелника Сребренице, 11. јули обележавати као и до сада.

– Као наченик поштоваћу све жртве рата. 11. јули ће се одржавати као што се одржавао и до сада. Има довољно Бошњака који ће учествовати у организацији 11. Јула – казао је Грујичић.

Он је нагласио да се Срби и Бошњаци поштују, иако неки медији и политичари представљају другачије.

– Иако нас покушавају представнити као неке који се мрзе, то није тачно. То је спекулација медија и политичара који не желе добро Сребреници. Срби и Бошњаци се изузетно поштују и сви заједно желе гледати у будућност и кренути напред – рекао је кандидат СНСД.

Додик долази у Сребреницу

Предсједник РС, Милорад Додик, обећао је доћи у Сребреницу, ако Грујичић освоји начелнички мандат.

– То је обећао на предизборној кампањи, али све зависи од његових обавеза. Ништа специјално нисмо организовали за прославу, то иде спонтано – закључио је Грујичић.