Прочитај ми чланак

ГЛУП Вучић несвесно признао да је у Србији медијски мрак!

0

Председник Србије и ллидер СНС Александар Вучић оценио је да се опозиција буни због заступљености у медијима, али да сада када су у медијима немају резултате.

„Мислим да никада медији нису били отворенији ни у једној кампањи досада. Људи имају прилику да виде све. Данас гостујем као председник и немам намеру да говорим о политичким противницима. Интересантно, да неки док се нису појављивали на РТС-у и Пинку имали су већи рејтинг. Људи мисле да је то само када видите политичаре који дођу негде, па кажу – ‘дошао сам да вам кажем да су ови грозни…’А када их питају шта је главни проблем наше земље, они кажу медији“, рекао је Вучић гостујући на ТВ Пинк.

Дакле, Вучић је отворено, додуше несвесно, признао да опозиције није било у медијима, а ето сада су добили простор. И то они који учествују на његовим изборима.

Какви су то избори у којима за осам година опозиција може да буде поменута на свим телевизијама са националном фрекфенцијом и у практично свим новинама – само када се напада, деградира и олајава?

Одговор је то су Вучићеви „избори“. Нема ни привида било какве демократије. Само огољена бахатост људи с дна каце.

Тужно је само што народ свакодневно гледа и слуша уставокршитеља и не реагује када их са оваквим изјавама прави идиотима.