Прочитај ми чланак

Гајић: Коалиција ‘Народна листа – кључ за победу’ једина права патриотска…

0

Председник Народне странке и кандидат за градоначелника Београда коалиције „Народна листа – кључ за победу“ Владимир Гајић позвао је данас Београђане и грађане Србије да у недељу, 2. јуна, гласају на локалним изборима за ту листу, зато што је то „једина права патриотска и демократска опозиција“.

„Ми смо једина права патриотска и демократска опозиција, и у Београду и широм Србије. Гарантујемо да се једнако боримо и за националне и за демократске вредности, јер су то две ствари које не могу да се одвајају и Србија има шансу да крене напред само ако се њих једнако придржавамо“, рекао је Гајић у Кнез Михаиловој улици у центру Београда, где је коалиција „Народна листа – кључ за победу“ поставила штандове и разговарала са грађанима.

Ту коалицију у Београду чине Народна странка, Нова Србија и Покрет Живим за Србију.

„Обећавамо да ћемо држати реч и да ћемо и после избора говорити исто што и у кампањи и да ћемо спроводити у дело оно што смо обећали ако нам грађани укажу поверење да будемо на власти у локалним самоуправама“, рекао је Гајић.

Како је саопштено из Народне странке, он је додао да та коалиција излази на изборе за Скупштину Београда као и на изборе у београдским општинама Стари град, Врачар, Звездара, Земун, Раковица, Вождовац, Младеновац и Лазаревац.

„Народна странка ће на изборе изаћи и у Новом Саду, Нишу, Чачку, Ужицу, Ваљеву, Кладову, Пожаревцу, Јагодини, Бољевцу“, додао је Гајић.

Гајић је навео да ће Народна странка у неким градовима и општинама наступити самостално, а негде у коалицијама, и додао да су локални одбори имали слободу приликом склапања коалиција и избора коалиционих партнера.