Прочитај ми чланак

Двери: Зашто се Александар Вучић плаши дуела са нама?

0
Фото: Двери/ДСС

Фото: Двери/ДСС

Ни после месец дана од првог позива Двери, Александар Вучић и СНС још увек нису одговорили на предлог да се организује заједнички округли сто свих учесника на изборима о равноправном медијском третману свих изборних листи, саопштило је Српски покрет Двери.

У саопштењу се наводи да се Српска напредна странка „определила за медијски мрак и избегавање сучељавања са опозицијом“.

„СНС заузима више од 60% времена на телевизији и ако се узме у обзир оваква медијска тортура владајуће странке, ови избори су већ нерегуларни. Нема слободних избора без слободе медија и равноправног медијског третмана свих изборних учесника. Још увек нема ни директног телевизијског дуела премијера у оставци Александра Вучића са лидерима опозиције који је Вучић јавно обећао Зорану Пановићу бившем главног уреднику листа „Данас“. Зашто се Александар Вучић плаши дуела са Дверима и зашто ни један представник СНС-а не сме да изађе на ТВ дуел са представницима Двери ни на републичком, ни на покрајинском ни на локалном нивоу? Још једном позивам Александра Вучића на директан телевизијски дуел – ако сме!“, наводе Двери у саопштењу.

Извор: Бета