Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Србија ће бити пристојна кад Вучић, Гојковић и Ристичевић буду иза решетака

0

Радујемо се и што је близу дан када ће Марјан Ристичевић уместо стављања зареза у сваком амандману, вртети нарезнице у мајсторској радионици у Забели док не врати све што је опљачкао, а верујемо и због насиља у породици учињено над бившом женом, које неће добити епилог докле год је на власти ова криминална и бахата камарила на челу са Александром Вучићем.

Најновији у низу неистинитих напада СНС камариле са Ало-Пинкформера на Двери говоре да смо погодили у мету, у срце коруптивног система бахате напредњачке власти. Измишљотине Гојковићеве и локалних шерифа из Младеновца све више говоре о њиховој паници и скором паду са власти. Србија ће бити пристојна земља тек кад Вучић, Митровић, Гојковић, Ристичевић, Стефановић и њихове републичке и локалне кабадахије и шерифи буду иза решетака, а има их много. Да сви они немају низ криминалних афера иза себе, не би се тако силно безочним лажима и клеветама синхронизовано обрушавали на председника Двери Бошка Обрадовића и све остале водеће људе покрета.

 

 Да ли ико више у Србији верује да Александар Вучић живи од 1000 евра плате, да има само гарсоњеру од 30 квадрата, а његова породица мање имовине него пре што је дошао на власт? Па чак и са приказаном сумњиво стеченом имовином у вредости од 1.160.000 евра породица Вучић поседује озбиљну имовину за просечне грађане Србије. Колика ли је тек незванична стечена страначко-криминалним комбинацијама о којима смо износили и даље износимо доказе? Сазнаћемо све о томе тек кад Двери преузму власт, а тада нико неће остати поштеђен од оних коју су, коришћењем позиције,згрнули богатство пљачкањем и отимањем од грађана Србије, као и предајом Косова и Метохије у руке шиптарским терористима. Зато се они плаше Двери, зато Двери сметају и зато покушавају на све начине да их дискредитују.  Како би објективност била потпуна, изражавамо захвалност делу одборника Само јако – Белог Прелатачевића за изношење истине о наводном инциденту у СО Младеновац. Бахатост и дрскост председника општине Глишића је била нечувена, али је у маниру његове нове странке у коју је прелетео из Г17 Млађана Динкића. Физички забранити једном народном посланику да уђе на седницу Скупштине општине која је отворена за јавност, не само што је кршење закона, већ и чин за сваку осуду јавности, као и пренемагање новосадског клептомана Маје Гојковић на нарко-ТВ Пинку о наводним модрицама, за које смо доказали да дијагноза није истинита. А и да јесте, није настала у физичком контакту са посланицима Двери, јер физичког контакта са Мајом Гојковић није било, осим што је она физички гурала народног посланика Марију Јањушевић из канцеларије.

Свако нормалан се већ до сада запитао, да су посланици Двери насрнули на било кога у кабинету Маје Гојковић, зар 10-так припадника МУП-а који обезбеђују скупштину и председника лично не би реаговали? Наравно да би реаговали, али пошто контакта није било, није било потребе да реагују, јер Двери нису насилне, за разлику од бахатих напредњака који пребијају људе широм Србије утерујући им страх у кости.

Одговорно тврдимо да једино насиље које се врши је насиље власти Српске напредне странке над неистомишљеницима и политичким противницима. Остали коалициони партнери су ту да им припомогну јер су уцењени и јер их држе у фиокама. Лепа дружина којој скоро мора доћи крај или ће Србија потпуно нестати.