Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: РЕМ црта грађанима мете на чело док грешке СНС скупо коштају народ

0

Двери траже оставке чланова Савета РЕМ који су дозволили да се објаве подаци грађана који су упутили пријаву овом телу, а поводом емитовања спота СНС којим се вређају грађани и протести.

Објављивањем 189 мејл адреса са којих је стигла пријава, а из којих се виде подаци о имену и презимену, РЕМ је грађане изложио опасности и поручио да ће бити нацртане мете на челу свакоме ко упути било какву критику режиму.

Уместо да савесно обавља своју функцију, РЕМ је ништа друго до продужена рука и јатак СНС у њиховом гушењу медијских слобода и нападу на све оне који се дрзну да критикују СНС.

КОЛИКО НАС КОШТАЈУ „ТЕХНИЧКЕ ГРЕШКЕ“ СНС-А?

За Александра Мартиновића превара са заказивањем седнице Скупштине је „само техничка грешка“. За нас је то још један показатељ урушавања институција и њиховог достојанства.
Сазив седнице је пуштен у петак 8. фебруара, након радног времена и међу потписаним посланицима нашли су се и они који то више нису – Бранислав Блажић, Марко Гавриловић, Весна Ракоњац, Жељко Сушец, Александра Ђуровић, што седницу чини потпуно нелегитимном. За Мартиновића је ово кршење правила само „техничка грешка“.

Докле ће више СНС имати право на грешку? Да ли је „само техничка грешка“ и смрт жене због бахате вожње аутомобила Зорана Бабића? Да ли је „само техничка грешка“ и пад хеликоптера? И Гашићева мизогена изјава да воли новинарке “које лако клекну”? Да ли је и продаја ПКБ такође “техничка грешка”? Да ли су грешком потписали Бриселски споразум и предали све српске институције на Косову и Метохији? Можда се Вучић грешком нашао на неколико тајних састанака са Тачијем, а српској јавности исто грешком тврдио да се то није никад десило?

За све ове “грешке” постоји кривична одговорност и за то ће одговарати једног дана, када ова велика грешка, коју неко назива власт, падне.

Инфо служба Двери

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!