Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Наставља се прогон опозиције у Црној Гори

0

Српски покрет Двери најоштрије осуђује прогон политичких неистомишљеника у Црној Гори и најаву хапшења првог човјека Покрета за Промјене и једног од лидера Демократског Фронта Небојше Медојевића, као Андрије Мандића, Милана Кнежевића, Славена Радуловића, Марка Милачића, као још сигурно десет имена, од стране диктаторског режима Мила Ђукановића.

Против Медојевића је Специјално државно тужилаштво покренуло поступак у којем тражи од Скупштине Црне Горе скидање његовог имунитета како би био ухапшен на основу лажне и политички монтиране оптужнице.

Српски покрет Двери још једном позива на смиривање тензија у Црној Гори и шаље апел да корумпирани црногорски режим, који свакодневно губи подршку грађана, престане са политиком прогона политичких неистомишљеника.

Забринути смо јер знамо да се оваква дешавања из Црне Горе сутра лако могу проширити и на Србију, знајући да је Вучићев политички ментор и узор Мило Ђукановић, много пута показао да га не занима мишљење народа, већ искључиво очување моћи не презајући ни од грубог кршења Устава како не би изгубио власт.

Очигледно је да је Вучић ту лекцију добро научио и усвојио.

Информативна служба Српског покрета Двери

БОНУС ВИДЕО

Проф. др. Слободан Антонић (професор Београдског универзитета на Филозофском факултету, на одељењу Социјалогија., гостујући у емисији „Дебате”, медијске куће „Центар” говори о о антисрпском савезу Хрвата и Албанаца и положају Срба у Црној Гори (00:31:30). Послушајте: 

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.