Прочитај ми чланак

Двери и ДСС заједно у Зајечару против УРС и СНС

0

2(Двери)
У Зајечару, највећем граду у источној Србији, већ годину дана не функционише локална самоуправа, уведене су привремене мере и расписани ванредни локални избори.

Скупштински сазив је располућен између присталица садашњег градоначелника Бошка Ничића из УРС-а и његовог противкандидата Саше Мирковића из СНС-а. Као и свуда у Србији СПС, ДС и ЛДП су у распаду. Двери и ДСС одлучили су да уједине снаге и понуде алтернативу катастрофалном стању у општини Зајечар после владавине Бошка Ничића, под слоганом: НИ УРС НИ СНС, ВЕЋ ДВЕРИ И ДСС.

Позивамо грађане Зајечара да дају потпис за ову заједничку листу Двери и ДСС, као и свој глас на наступајућим локалним изборима 23. јуна. Коалиција Двери и ДСС представља освежење на политичкој сцени Зајечара и алтернативну понуду између зарађених Ничића и Мирковића, који су до јуче блиско сарађивали, данас су мрски непријатељи, а сарађиваће и поново ако затреба, као што је показао случај узимања у Владу Млађана Динкића, за кога је СНС говорила да је криминалац и да треба да заврши у затвору, а завршио је у Влади Србије.

Да бисмо прекинули овај зачарани круг лажних избора између истих, да бисмо показали да не пристајемо више на лажна предизборна обећања која после избора заврше у власти по сваку цену, подржимо нову коалицију Двери и ДСС која гарантује политику са поштењем и принципима, као и превладавање блокаде града и зајечарске поделе на две зараћене стране. Време је за нове и младе људе у политици и на челу града, а такви су у градском одбору ДСС-а и повереништву Двери у Зајечару.

Сви заинтересовани нека се јаве повереништву Двери у Зајечару на 062 88 22 384

Информативна служба Покрета Двери