Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Честитамо француским патриотама на изборној победи у првом кругу!

0

Marine Le Pen at Place de l’Opéra, in central Paris

Српски покрет Двери честита Националном фронту (ФН), који је познат и по свом скептицизму према и ЕУ и САД и који се залаже за што јачу сарадњу Француске и Русије, на оствареном рекордно добром резултату у првом кругу регионалних избора одржаних јуче у Француској.

Национални фронт, како се и очекивало остварио је историјске резултате на регионалним изборима одржаним у недељу 6. децембра.

Странка на чијем је челу Марин Ле Пен остварила је преко 30% гласова и сада је појединачно најјача странка у Француској.

Национални фронт оштро се супротставља досадашњој државној политици Француске на Блиском истоку и Сирији, представља део корпуса евроскептика у европском Парламенту и данас је несумњиво предводник европских антиглобалиста.

Српски Покрет Двери у вредносном смислу дели ове ставове и политичке циљеве Националног фронта и после уласка у Парламент представљаће део широког антиглобалистичког фронта, који једини може да заустави хегемонију Вашингтона и Брисела, чија самовоља и политичко насиље прети да доведе свет у општи рат чије би последице биле несагледиве.

Политика мултикултурализма и Европе без граница омеђена је данас бодљикавим жицама. После референдума у Данској и избора у Француској јасно је свима у ком се смеру креће Европа. Свима сем властима у Србији.

Покрет Двери после смене неспособне власти у Србији, биће заједно са европском десницом темељ новог поретка Европе. Европе нација где ће народи сарађивати на бази једнакости и поштовања, а не на бази уцена и насиља.

Резултат Националног фронта у Француској, јасан је показатељ да је политика коју представља Српски покрет Двери, модерна политика 21. века, која несумњиво долази.

Извор: Двери, Србин.инфо