Прочитај ми чланак

Драгомир Карић: Лазар Крстић је завршио Универзитет Браћа Карић

0

dragomir karic laza krstic

Геније са Јејла“, министар финансија Лазар Крстић завршио је Алфа БК Универзитет у Београду и био стипендиста фондације „Браћа Карић“!

Ово је, како пише у објави на фејсбук групи „Алфа Универзитет“, изјавио Драгомир Карић, приликом прославе Светог Јована Крститеља у просторијама тог универзитета. Преносимо комплетан текст са те објаве, као и слике са поменутог догађаја:

„Свечаности сечења славског колача, поред домаћина, народних посланика Драгомира Ј. Карића и Миланке Карић присуствовали су и ректор, декани и студенти Алфа БК Универзитета, чланови породице Карић, пријатељи Универзитета из јавног и поличког живота, представници министарстава и дипломатског кора.

Драгомир Ј. Карић пожелео је гостима мир, благостање и просперитет, подсетивши их да је његовбрат Богољуб Карић оснивајући факултет давне 1992. године имао визију да то буде елитна образовна установа из које ће студенти излазити са знањем и вештинама признатим и цењеним свуда у свету.

– Многи наши студенти су на високим функцијама не само код нас, него и ван граница наше земље, а међу њима је и актуелни министар финансија Лазар Крстић, стипендиста Карић Фондације.Са вером у Бога надам се да ће се наши студенти поносити тиме што су завршили Алфа БК Универзитет – рекао је Карић. 

Миланка Карић пренела је поздраве њеног супруга Богољуба Карића, који је честитавши Славу Св. Јована Крститеља гостима пожелео добро здравље. Она је захвалила свима који су дошли да заједно са њом и њеном породицом прославе овај велики дан.

– Прошли смо много тешких година, али смо упркос томе опстали и сада јачамо. Враћамо се старом сјају и старој снази уз помоћ свих наших пријатеља, и желим да још много година славимо у оволиком броју. Хвала вам на свему што чините за нас, а ми ћемо се потрудити да будемо најбољи за наше студенте.“.

(Прес)