Прочитај ми чланак

Докле ће Србија да ћути?

0

На административном прелазу Мердаре тзв. „косовска полиција“ пуцала је бојевом муницијом на српске младиће који су покушали да организовано и мирно дођу на Газиместан, док су шиптарски младићи, задојени мржњом на коју их подстичу сопствене мафијашке елите и западњњачки господари рата, бацали молотовљеве коктеле и бетонске коцке на српску децу – два дечака су тешко рањена, а скоро четрнаесторо лакше.

Међутим, у медијима је главна вест да је формирана нова влада. Слуге туђих интереса похрлили су са параноичним изјавама о повратку у деведесете, изолацији, „добро обавештени извори“ самтрају да су ето Руси направили ову Владу, па сад патриоте треба да се радују.

Ми, родољуби окупљени у покрету Двери знамо само једно: тешко повређена српска деца и младићи су кључни путоказ свим освешћеним и часним српским политичарима шта се крије иза прича о „нормализацији односа са Косовом“ и сличним бриселским илузијама.

Захтевамо хитну рекацију како одлазеће, тако и долазеће власти. Најновије насиље над Србима је довољан разлог да ова држава затражи хитни састанак Савета безбедности УН и реализовање оних тачака Резолуције 1244, које се односе на заштиту српског народа на Косову и Метохији.

Информативна служба Двери