Прочитај ми чланак

„Док Вучић прави ауто-пут за Велику Албанију и НАТО, СПС се спрда са нацијом“

0

Сиромашни грађани Србије финансираће Албанцима прескупи аутопут захваљујући Вучићевој "мудрој политици мира и стабилности", која је потпуно усклађена са интересима НАТО и Запада. Не и Србије.

„Док Вучић прави ауто-пут за Велику Албанију и НАТО, СПС се буквално спрда са нацијом дајући предлоге за министре просвете и привреде. Има ли краја истим кадровима после 30 година власти и бављења политиком? Колико још им треба? Колико још ћемо им дозволити? Нису они криви! Ми смо“, написао је лидер српског покрета „Двери“ Бошко Обрадовић на свом Твитер профилу.

Вучић од новца грађана Србије гради Албанцима аутопут Ниш-Приштина-Тирана-Драч, који је цинично назвао „аутопут мира“ док Албанци отимају Космет, хапсе Србе на КиМ и прете дроновима грађанима. 

„Поносан сам што ће нас овај пут повезати са Србима и са Албанцима на Косову и Метохији. И са Албанцима у Приштини, Тирани и Дуресу (албанкски назив за Драч)“, рекао је за наше медије Александар Вучић и нагласио да је још са Ангелом Меркел 2014. године договарао овај пројекат.