Прочитај ми чланак

Док људи остају без посла градоначелник Пирота купује аутомобил од 56.000 евра

0

Док људи у Пироту умиру, док запослени остају без посла и средстава за зивот градоначелник Владан Васић је заврсио себи набавку путницког аутомобила који це грађани Пирота да плате невероватних 56.483 еура. Општинска управа Пирот раније је расписала јавну набавку за куповину новог путничког аутомобила од 50.000 евра.

Изабрана је најбоља понуда, како стоји у образложењу, и ако се јавио само један понудјац – Раавеx гроуп доо из Ниса. Који је модел аутомобиа купљен, у решењу се не наводи.

Vlada Vasić FOTO: Printscreen/YouTube

Да је у Србији и Пироту ситуација редовна ово би био само јос један доказ како напредњацки режим троши народне паре и намешта тендере. Али, ситуација у Србији је ванредна, народ са страхом ишчекује сваки нови дан, људи се брину за здравље својих најмилијих, размишљају да ли ће сачувати своје послове и имати плате, не знају како ће им деца завршити овај резред …

Сваки пристојан човек би у таквим условима средства намењења за куповину аутомобила преусмерио и помогао здравственим радницима који се боре да сачувају животе људи или сачувао да би помогао оним који остају без посла. Не и градоначелник Пирота коме је важнија куповина аутомобила од живота људи у Пироту.