Прочитај ми чланак

ДНО: Вучић напао Микића да је криминалац, па закукао: Е, јесам издајник!

0

Александар Вучић се, у свом "новогодишњем обраћању нацији", очекивано осврнуо и гостовања Славка Никића на ТВ Пинк.

“Никад више немојте да ме зовете, зовите ове издајнике на челу са Александром Вучићем.“, рекао је Никић напуштајући Пинков студио, након жустре рапсраве са Милованом Дрецином.

“Ја ово право да вам кажем нисам у том тренутку гледао, али видео сам да су неки били одушевљени чињеницом да је неки човек по имену Славко Никић рекао да сам издајник, ваљда се нешто наљутио што му је Дрецун рекао да прича будалаштине. Е сад, погледајте докле су они отишли, погледајте молим вас ову интересантну чињеницу, а онда поставите себи питање зашто су они радосни када неко Вучића назове издајником. Срећни су зато што је мене неко увредио. А због чега? Па зато што Србија више није слаба, зато што није више џак за ударање, зато што је Србија успешнија од свих њих, па је и логично да се тако понашају, да се томе радују”, рекао је Вучић.

И онда, у прилог томе, прочитао извештај о хапшењу Никића на граници са КиМ, када је, како пише, опљачкао путнике. Овај извештај јуче се појавио и на друштвеним мрежама.

“Е јесам издајник. Стварно нећу људима да пљачкам злато, ни накит, ни да им забрањујем да негде иду. Зато што ћу да штитим имовину људи и свеједно ми је ком народу припадају и д аих пљачкам нећу никада. И у праву су најгори сам издајник. За овакве ћу увек да будем издајник. Да Бог да да за овакве увек будем издајник”, рекао је Вучић.