Прочитај ми чланак

“Диктатура”, а излазите на изборе!?

0

"Како је могуће да неко месецима прича о државном удару, диктатури, кршењу Устава, а онда након тога одлучи да изађе на изборе под изговором да је „бојкот пукао“, односно да су промењене околности? Истовремено, сви аргументи су највећим делом били исправни и ништа се поводом њих није променило.

Шта је то, што од на први поглед исправног човека, направи највећег лицемера? Да, мислим на „Доста је било“ и „ПСГ“. Разлози за бојкот избора су непромењени. Они се тичу, на првом месту, незаштићеног појединца. Организације служе само да подрже грађане који не желе да учествују у намештеном изборном процесу. На крају, појединац одлучује.

Са друге стране о Милици Заветници, Ковићевом и Јовановићевом ДСС-у, Чомићкином и Чанковом УДС-у, СРС-у, СПАС-у, све је јасно. То су класични сателити СНС-а. Чак и више о СПО-а и Покрета социјалиста који су на листи са „напредњацима“. Истурена одељења СНС-а никада у кампањи неће споменути питање лажних диплома, Крушика, Јовањице или убиства Милорада Николића, Станике Глигоријевић и Оливера Ивановића! Опозицију која у изборној кампањи не спомиње највеће афере режима можемо назвати само лажном.

Бојкот је прво избацио лажну опозицију, затим и преварантску опозицију. На крају ће победити, делегитимисати резултате лажних избора и отворити ново поглавље на српској политичкој сцени.

Генерални секретар Напредног клуба, Игор Вуковић