ДЕЈАН БЕРИЋ ТВРДИ: Србија продаје оружје Украјинцима да убијају Русе! (ФОТО)

0

„Пре два дана једна од стотина мина 60 мм за минобацач којима украјинска армија убија цивиле на Донбасу није експлодирала. И дала је могућност утврдити тачно где је произведена и у које време. Мина је произведена у Србији у фебруару 2016 године.

Значи после минских договора којима је договорено да се не смеју користити минобачаци 80 и 120 мм . Српски бизнисмени крећу у акцију. Предлажу српске мине за убиства деце на Донбасу“. – написао је Берић на свом Фејсбук профилу.

Pre dva dana jedna od stotina mina 60 mm za minobacac kojima ukrainska armija ubija civile na Donbasu nije eksplodirala….

Posted by Dejan Beric on Петак, 08. новембар 2019.

Он је такође и конкретно оптужио министра полиције Небојшу Стефановића.

“ Говно од човека министар Стефановић прикрива свог оца који доставља мине за убиства цивила .
Ивер не пада далеко од кладе. Јуче сам послао овер податке у савет федерација РФ , на неколико места где се решавају судбине. И најважније, позиције с којих се најчесце користе српске мине припадају нацистицким батаљонима, већина батаљону Азов. У Србији то сигурно нигде нисте могли чути у вестима, али 39 сенатора је на основу извештаја ОБСЕ (тамо је показан тек део злочина ) тражило од сената да се батаљон Азов уврсти у списак терористичких организација. Колико су зла направили да чак и највећи злочинци (Америка) их хоће озваничити као терористе“, пише Берић који у Русији има статус народног хероја.