Прочитај ми чланак

ДА ЛИ ЈЕ ОВАКО ПОЧЕО ХАОС У МАКЕДОНИЈИ: Телохранитељ Зорана Заева потегао пиштољ

0

Медији се питају како је уопште могуће да особе из приватног обезбеђења политичара уносе оружје у парламент, јер је то законом строго забрањено

Светске агенције посветиле су синоћ велику пажњу догађајима у македонском Собрању, када су грађани бурно реаговали револтирани избором Талата Џаферија на место председника Собрања. Али, крило се од јавности како је уопште дошло до туче и хаоса…

Како открива македонски портал Република.мк, гнев народа изазвао је члан обезбеђења потпредседника СДСМ Оливера Спасковског који је на демонстранте потегао пиштољ.

Фоторепортер је успео да сними овај тренутак, а извори тог портала из Собрања тврде да је реч о личном телохранитељу потпредседника странке Зорана Заева.


Медији се питају како је уопште могуће да особе из приватног обезбеђења политичара уносе оружје у парламент, јер је то законом строго забрањено.

Подсетимо, разлог за упад демонстраната у парламент је нелегално проглашење Талата Џаферија за председника Собрања, као и интонирање химне Албаније у македонском парламенту.