Прочитај ми чланак

Ћута послао поруку Вучићу: Ко је данас Милошу ставио лисице, исте ће сутра носити

0

Лидер Еколошког устанка Александар Јовановић Ћута рекао је за Нова.рс да онај ко је данас ставио лисице на руке Милошу Павловићу мора да зна да ће исте лисице сутра носити.

„Ово није претња већ обећање. Срећан ти, Александре Вучићу, Дан државности земље које нема, јер си је данас по ко зна који пут брутално згазио“, поручио је Александар Јовановић.

Како је саопштио Народни покрет Србије, Милош Павловић ухапшен је данас у околини Ужица на путу ка Златибору. После неколико сати пуштен је на слободу уз обавезу да се појави на саслушању, које је предвиђено у понедељак од 9 до 14 сати, речено нашем порталу.

Како се наводи у саопштењу НПС, саобраћајни полицајци, који су га зауставили, обавестили су га да је за њим расписана потерница, наводно, због протеста против изборне крађе који су били 24. децембра испред градске скупштине у Београду.

„Иако је Павловић свакодневно од протеста у Београду и, као адвокат по природи свог посла по судовима, полиција га подмукло хапси пред породицом под изговором да нису могли да га нађу до сад. Можемо закључити да је све ово део плана застрашивања од стране узурпаторског и насилничког режима пред конститутивну седницу Скупштине града Београда која је заказана за понедељак 19. фебруар, као и да неће презати ни од чега у борби против опозиције“, наводи се у саопштењу.