Прочитај ми чланак

ЦРНА ГОРА: Амбасаде НАТО у Подгорици окупиле су се ради заштите Мила Ђукановића

0

Режимска идила је употпуњена и налази се на врхунцу. Наиме, уласком у власт Позитивне Црне Горе комплетирана је суморна слика издаје и преваре коју је починила бивша опозиција, а овим је довршен пројекат због којега су поједини финансијско-медијски центри моћи ушли у формирање неких политичких организација, навео је у саопштењу је потпарол Нове српске демократије и функционер Демократског фронта, Јован Вучуровић

Амбасада САД у Подгорици

Амбасада САД у Подгорици

Он истиче да Позитивна ЦГ као најмаркантнији предводник идеје очувања власти Мила Ђукановића, коју баштине и СДП, Демос и УРА, добила је са газдиног стола, каже Вучуровић, разумљиво, више од осталих.

„И поред тога што су неки лидери бивших опозиционих странака, попут Миодрага Лекића, мјесецима уназад пријетили како Пајовић и његова дружина неће добити мјеста у власти, лидер Позитивне ће у фотељи предсједника Скупштине директно замијенити лидера посрнуле опозиције и водећег идеолога тима Б кога су у функцији заштите Мила Ђукановића окупиле амбасаде НАТО-а у Подгорици“, казао је Вучуровић.

Он додаје да након овога коначног ударца који је задат Црној Гори, може се констатовати да никад нико опозицији није приредио веће понижење и толико ниско пао као што су то урадили УРА, Позитивна и Демос, односно савез Пајовић, Лекић и Ракчевић.

„Та потпуно иста политичка матрица, лишена било каквог политичког начела, морала је ипак завршити у крилу Мила Ђукановића, јер све друго би, ипак, било неприродно“, сматра Вучуровић.

Fункционер Демократског фронта, Јован Вучуровић

Fункционер Демократског фронта, Јован Вучуровић

Функционер ДФ-а додаје да је сад све постало очигледно, а план је био врло једноставан:

„Позитивна подржава Ђукановићеву владу 27. јануара, дио опозиције глуми нервозу због таквог потеза Позитивне а онда УРА, Демос и СДП крећу Пајовићевим путем и због веома конкретних интереса постају дио криминалног режима. Све је то, иначе, раније најавио и предсједник ове Владе Мило Ђукановић коме је било једино важно како зауставити ДФ и народ који протестује широм Црне Горе. Он је скицирао не само ове садашње прилике него и будућу коалицију након октобарских избора, због које су се његови нови партнери унапријед обавезали да прихвате резултате као слободно исказану вољу градјана“, изјавио је он.

„Демократски фронт ће, заједно са народом, урадити све да разобличи и у коначном порази овај политички бућкуриш, јер Црној Гори требају промјене а не учвршћивање Ђукановићеве диктатуре како то замишљају нови Ђукановићеви коалициони партнери“, закључио је Јован Вучуровић.