Прочитај ми чланак

ЧЕДА ЗАПРЕТИО: Ако неће Вучић ја ћу завести ред у земљи!

0

Ако Вучић неће да успостави ред, почећу то ја да радим, рекао је лидер ЛДП Чедомир Јовановић поводом јучерашњег инцидента који се догодио испред Скупштине Србије када је дошло до комешања између присталица Двери и владајуће странке.

– Ова криза је организована како би се деструирао изборни процес. То је из једног јединог разлога – они хоће да испровоцирају Вучића. Да уради оно што би сваки нормалан човек давно урадио – казао је Јовановић гостујући у емисији „Фокус“ на Б92.

foto: screenshot

Он је додао да Вучић није нормалан, као што како је рекао, „вероватно више нисам ни ја“.

– Онда они на крају не знају шта ће, па оду пред полицијску станицу у коју се налази сви приведени. Па њих четворо кажу „што нас не хапсите“, а онда Вучић каже „нећете ме испровоцирати“ – казао је лидер ЛДП.

Јовановић је рекао да када је ушао у Скупштину и када је видео Марјана Ристичевића, посланика СНС, да је узео телефон и звао председника, али да му се он није јавио.

– Хтео сам да кажем или ти овде успостави неки ред или ћу то почети да радим ја – напоменуо је он.

Такође, Јовановић је гостујући у „Утиску недеље“ рекао да се не осваја на изборима.

– У Србији власт отима они који је најближи. То сам рекао Вањи Удовичићу. Ово није ватерполо, ако си навикао на њега спреми се да играш са крокодилима и немој да се жалиш на хладну воду – казао је он.