Прочитај ми чланак

БРИСЕЛ ПРОТИВ Двери ангажовао Тадића

0

-

Покрет Двери сматра апсолутном глупошћу изјаву Бориса Тадића да је „десница са Дверима мрачна политичка опција која води насиљу и угрожавању људских права“ и упозоравамо га да престане да износи лажи.

Јер, ако је неко мрачна страна српске историје – то је он лично и његова евроунијатска политика, све његове бивше и садашње издајничке партије, које нису биле ништа друго до инструменти за беспоговорно испуњење англо-америчких интереса на Балкану.

Разумемо да против Двери и патриотских интеграција нема ни један једини аргумент – јер и он зна да је за спас Србије потребно национално, а не ЕУ вођство – али од њега захтевамо да се не служи лажима. То га упозоравамо као човека који је – по договору и у најтешњој сарадњи са западним амбасадама – растурио националистичку СРС, направио антинационалну СНС, а сада још хоће да се и формално убаци у Владу Србије да би надгледао и помагао завршетак онога што је започео – распродају националне имовине и стратешких ресурса и тоталну десуверенизацију земље.

Дакле, ако је неко мрачна страна српске историје, он је на њој – и то на њеном самом врху.

Мање је важно што је бивши председник државе показао да не зна шта је политичка десница ни левица (у савременој политикологији појам деснице је везан за конзервативне вредности). Небитно је и то што се лажно представља за социјалдемократу – јер је на власти био само обичан колонијални управник – прво намештен, а потом и замењен другом фигурицом из бриселског арсенала у Србији.

Једино су битна његова недела, „крунисана“ одлуком да питање Косова и Метохије измести из УН, лиши нас заштите Русије и Кине и испоручи свету српску земљу у „надлежност“ ЕУ и НАТО пакта. Сада би Тадић да лично учествује и у потписивању онога што Немачка зове другим – и коначним – споразумом са „Косовом“.

Инфо служба Покрета Двери