Прочитај ми чланак

БОШКО: Вучић је нови Вук Драшковић, подржавам протест народа у четвртак! (ВИДЕО)

0

Уместо расправе о немачко-француском споразуму, у Скупштини ћемо видети режирани ријалити и седницу главног одбора СНС, а Александар Вучић ће нас убеђивати да треба да издамо Косово и Метохију да би Ана Брнабић могла да иде у шопинг у Беч.

Ово у великом интервјуу за Србин инфо поручује лидер Двери Бошко Обрадовић и истиче да је Вучић постао нови Вук Драшковић, јер је потпуно присвојио његову антисрпску НАТО политику.

– Додуше, Вучић је и као Милошевић који је са Драшковићем направио пакт, а у овој новој верзији Драшковић је Драган Ђилас – објашњава Обрадовић.

Он је поручио да подржава спонтани протест народа који ће се одржати у четвртак 2. фебруара испред Народне скупштине и да позива народ да сви заједно притиснемо режим да одбаци немачко-француски споразум.

– Преговори и прича са ЕУ су завршени. Преговоре морамо вратити под окриље УН. Како може Америка да буде учесник преговора о КиМ, а не може Русија или чак Шпанија – поставља питање лидер Двери.

– Вучић је прво рекао да није хтео да прими предлог француско-немачки, да је био неприхватљив документ, да би сада рекао да ће се радити на спровођењу таквог предлога. Како можете после тога да верујете једној таквој власти – упитао је Обрадовић.

Више о овоме у видео прилогу.