Прочитај ми чланак

БОШКО УПОЗОРИО НАРОД Провокатори режима изазивају нереде на нашим скуповима

0

Лидер Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић, говорио је на последњем, 14. протесту 1 од 5 милиона одржаном у Нишу. Говор Обрадовића је у једном тренутку прекинут због упада присталица власти међу људе окупљене испред председника Двери.

„Дошао сам да се захвалим и да кажем да сте ви лидери протеста, храбри људи, који неће више да трпе понижавање, вређање, лажи, криминал и издају. Сведоци смо да постоје две стварности, једна је на режимским медијима, где смо фашисти, насилници, бијемо жене у тим пропагандним центрима СНС-а. Да научимо лекцију већ једном Пинк није телевизија, Информер, Телеграф, Ало нису новине.

У другој стварности, где ми заиста живимо дешава се диктатура у којој смо седам година, лични режим Александра Вучића и урушавање свих институција, деца нам одлазе јер овде владају и радна места узурпирају људи са купљеним дипломама. Ово је једина земља где ухватите оца министра са 300.000 евра, без порекла, а да министар не поднесе оставку“, оценио је један од лидера Савеза за Србију.

Обрадовић је подсетио и на сцену из серије „Грлом у јагоде“, где се на ироничан начин представио штрајк власти, који је данас реалност Србије.

„Неко ће у будућности рећи ‘Те 2019. године власт је штрајковала глађу до смене лидера опозиције’. Ово што сам вам рекао то није Кесић, ни Њуз нет, него умоболни режим Вучића, они нису нормални. Није чудно што су људи из Њуз нета изјавили да немају више смисао свог рада, јер се десило све шта су могли да измисле, СНС је највећи њуз нет“.

Лидер Двери је окупљенима поручио да је дошао и тај 13. април, и да само од народа зависи колико ће Вучић још бити на власти.

„Ослободили су се људи страха, изашли на улице, покренули смо мирне, али одлучне протесте, идемо до краја, нема назад, нема предаје, док не ослободимо Србију. Шта ми тражимо од власти? Само слободне медије и слободне изборе, па је ли то проблем Вучићу? Дочекали смо и 13. април, када се сви протести селе у Београд, да се погледамо у очи. Нема више избора у Србији док не буду фер и поштени.

Желимо да скинемо ову власт, па у нормалној атмосфери нека грађани слободно одлуче за кога ће да гласају, по својој вољи и савести, без уцена. Што нас сутра буде више, Вучић ће брже пасти, а не сумњам да ће се Ниш одазвати, јер је увек био ту кад је најтеже. Идемо у суботу да га победимо, Готов је!“, поручио је Обрадовић.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!