Прочитај ми чланак

БОШКО ОБРАДОВИЋ: Вучић још не одговара на позив за заједнички округли сто о медијима

0

bosko obradovic plakat

Председник Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић, поново је позвао премијера Вучића, да својим ауторитетом подржи организовање округлог стола о фер заступљености свих политичких странака у медијима.

Ових дана су се већ појавила истраживања која показују да СНС заузима апсолутну већину простора у електронским и штампаним медијима. Прошло је 7 дана, али још увек нема одговора из СНС на предлог Двери да се организује заједнички округли сто свих изборних учесника.

Тема би били поштени и фер избори, а на првом месту равноправни медијски третман свих проглашених изборних листи. Организација једног таквог округлог стола од стране власти одагнала би сумње да су се они определили за медијски мрак и спречавање јавних дебата и сучељавања власти и опозиције.

Још једном позивам Александра Вучића да својим ауторитетом подржи организацију једног оваквог округлог стола и тако докаже да су му намере у овом изборном процесу часне.

У супротном, јасно је за шта се опредељује СНС: за медијску тортуру и изборне нерегуларности, међу којима ће предњачити форсирање власти на свим медијима и тотално одузимање могућности опозицији да се њен глас чује.

Информативна служба Српског покрета Двери