Прочитај ми чланак

БОШКО ОБРАДОВИЋ: Власт сваког дана веша опозицију на насловним странама

0

На ванредној КЗН у Чачку Бошко Обрадовић је изјавио да власт покушава на све начине да скене пажњу са чињенице да се протести одржавају у преко 50 градова и општина у Србији и са чињенице да се тајни преговори Вучића и Тачија ближе крају.

„Једини ко има интерес да се убаце провокаторски елементи је власт да би дискредитовала протесте. Мене не интересује ко је донео вешала на протесте, да ли је то члан СНС као што тврде на друштвеним мрежама или члан Двери, као што тврде режимски медији. Интересује ме по чијем налогу је то урађено, а сигурно није по налогу врха покрета Двери. Ми смо хришћанска организације која има традицију дугу 20 година и која никад није позивала на било какво насиље, а камоли вешала која су симбол нацистичке окупације против које смо се у Другом светском рату борили“ – рекао је Обрадовић.

Обрадовић је питао да ли то што ово припусују Дверима значи да све злочине које су починили људи који су чланови или функционери СНС треба сада приписати Александру Вучићу и СНС. „Онда Вучић треба да поднесе оставку зато што је председник општине Гроцка који је наручио убиство новинара члан главног одбора СНС или зато што је председник општине Брус оптужен за напаствовање жена такође функционер СНС.“ – сматра Обрадовић.

„Ми смо сваког дана обешени од стране режимских медија на насловним странама. Када ће одговарати они који су правили спотове против Оливера Ивановића и цртали мету Ивановићу који је на крају и убијен. Када ће се открити ко је крив за те спотове?“ – питао је Обрадовић.

Он је закључио да све што се у последњих 24 сата дешава има за циљ да грађане уплаши и да их одврати од протеста али да власт у томе неће успети. „Биће нас још више на улицама. Овде више нисмо битни ми политичари из опозиције, овде се догодио народ коме је доста понижавања и лажи.“ – рекао је Обрадовић.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!