Прочитај ми чланак

БОШКО ОБРАДОВИЋ: И ја сам један од 5 милиона

0

Председник Двери је на конференцији за медије у Чачку истакао да већ 6 година није било ниједног скупштинског заседања на тему КиМ, да се опозиција сложила око услова за фер изборе и да ће изаћи на данашњи протест јер се насиље СНС наставља.

„Након јучерашњег формирња тзв војске Косова видимо да је читава српска дипломатија крахирала. Вучић је оптужио своје „пријатеље“ из западних земаља да стоје иза овога. Па где су сада његови велики пријатељи у које се клео последњих година? Сада је јасно да је његов међународни углед једнак нули.“ – сматра Обрадовић.

Обрадовић је поновио да су посланици опозиције поднели захтев за одржавање посебне скупштинске седнице на тему КиМ и да се опозиција сложила око заједничог документа са захтевима за фер и поштене изборе који се односе н слободу медија, спречавање злоупотребе бирачког списка, забрану коришћења мобилних телефона, спречавање изношења листића итд. По његовим речима ова сагласност опозиције око тога да без ових услова нема избора је најважнији догађај на српској политичкој сцени.

Он је позвао грађане на протест у београду, данас у 18 часова на платоу Филозофског факултета.

„Један једини захтев прошлог протеста је био стоп насиљу и Вучић је рекао да неће испунити ни тај један захтев чак и да нас је 5 милиона. То значи да ће насиље да се настави и наставило се паљењем куће једног новинара у Гроцкој. Зато сам и ја један од тих 5 милиона и излазим на протест вечерас.“ – рекао је Обрадовић.

Инфо служба Двери

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!