Прочитај ми чланак

БОШКО: Ми смо заправо бедници кад трпимо Брнабићку док пљује на наше вредности

0

Лидер Двери Бошко Обрадовић прилично се изнервирао због напада премијера Ане Брнабић на министра Ненада Поповића због његовог противљења ЛГБТ пропаганди за децу.

– Ако сам добро разумео ову фрку у Влади, право на слободно мишљење и изражавање има само онај ко промовише хомосексуализам и права ЛГБТ као нешто нормално и модерно, док они који јавно сведоче учење своје вере о томе треба да ћуте или још боље заврше у затвору због говора мржње?!? 

Апсолутно подржавам идеју Ане Брнабић да поднесе оставку на државну функцију на којој никада није смела ни да се нађе! Њен покушај ућуткивања министра који има своје мишљење које дели преко 80 посто становништва у Србији је само доказ шта би нам ЛГБТ лоби урадио кад би могао! – написао је Обрадовић на Твитеру.

Обрадовић је рекао да су гласачи криви јер су допустили да Србија дође у ситуацију да јој Ана Брнабић буде премијер.

– Ма, уствари, шта има везе? Ана треба да нам буде премијер јер смо ми то допустили: свако може да гази, пљује и вређа традиционалне вредности и све што је српско у Србији? Кад може председник што не би могао и премијер! Газите, браћо и сестре, заслужили смо! Ми смо заправо бедници – написао је Обрадовић.